首頁> 在地行程票券>

布達佩斯觀光巴士在地行程

布達佩斯觀光巴士

商品類別
商家篩選

布達佩斯觀光巴士
所有商品

熱門度
價格
1筆商品
布達佩斯觀光巴士一日遊
商家
商品名稱
行程內容
含餐
中文導覽
免費退款
價格
最低價
布達佩斯隨上隨下觀光巴士(敞蓬)
111則評論
不知道怎麼玩這個城市 就買巴士票 就對了! 超級方便 可以說是一天用這個票就可以充分遊玩布達佩斯 讓你玩的很有方向 也能很有規劃的踩點!
2020/12/23
one of the most economical way to visit the whole city ... the bus schedule was on time and the were able to explain to me on the criteria for this tickets
2020/09/01
Purchased the tickets just before the bus arrived, showed the on site staff my electronic receipt and they confirmed. Hopped on the bus with my family afterwards, fast and efficient.
2020/05/04
1個
布達佩斯觀光巴士
由於匯率變動、商家調整售價等因素,票價價格與內容可能有所調整,訂購前敬請向所屬網站確認。
以上資訊僅供參考,圖片及資料來源皆轉載於原所屬網站。請依照商家提供之資訊為主。
行動版|電腦版